💪🥇Shredz Devin Physique räägib FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Tugev on uus nahk

Statistika:

Vanus: 23 Kaal: 185 Kõrgus: 5'8

Kuidas alustasite fitness / kulturismis?

Ma hakkasin tõste tõstma umbes 4 aastat tagasi, kui olin 19 aastat vana. Uue kooliõpilasena San Jose osariigi kolledžis jooksisin kogu maa-alal kogu stipendiumi. Ma isegi ei teadnud, milline jõusaal oli sel ajal. Uustulnukate suvi jõudsin koju ja mu sõber andis mulle oma julmalt ausad arvamus selle kohta, kuidas ma vaatasin. Ta ütles mulle, et ma olin nii kõhn ja et ma nägin haiget. Ta ei mõistnud seda korraga, kuid see kommentaar muutis mu elu. Ma ei tahtnud haigeid vaadata, ma ei tahtnud end nõrkana tunda, nii et ma jõudsin jõusaali. Kõigepealt oli see raske. Ma ei teadnud, mida ma üldse tegin. Ma ei teadnud, mida süüa või midagi. Kuid aeg-ajalt, kuid kindlalt hakkasin kaalutlema ja seejärel lahjendada lihaseid ja aja jooksul lisin 60 £, ma isegi ei mäleta, et see on vähe enam, mis tundub mulle eelmise elu.

Kust sa saad oma motivatsiooni?

Ma saan oma motivatsiooni mitmetest erinevatest kohtadest. Kõigepealt motiveerib mind asjaolu, et ma olen elus ja hinges. Inimesed surevad iga päev ja see motiveerib mind jätkama oma eesmärkide saavutamist nende jaoks, kes enam ei saa. Mu ema motiveerib mind. Ta tõstatas mind enda ja kahe ődega. Kui sa oled üks ema, pole lihtne hoida toitu lauale ja katus kolme lapse pea kohal. Ma nägin, kui raske ta töötas, kui olin noorem, ja need kogemused kujundasid mind ja andsid mulle selle motivatsiooni, et lihtsalt purustada jõusaal ja minu eesmärgid iga päev!

Milliseid vigu teete esmakordsel käivitamisel?

Mul ei olnud kindlasti aimugi, mida süüa, kui ma alustan esimest korda. Ma lihtsalt sööksin kõike, kõikjal rämpstoitu. Nüüd tegin ma suurt hulka, sest ma läksin sööma 1-2 toidukorda päevas umbes 6-ni ja kalorite suurenemine aitas mul mulle kaalust suurendada. Samuti ei saanud ma peaaegu piisavalt magada. Nüüd on kõik vastupidine, minu toitumine on punkt, ma magan tonni ja minu treeningud on intensiivsed.

Mida teie tüüpiline toit näeb välja?

Mul on 5-6 söögikorda päevas. Mul on 6-8 untsi valku iga sööki, head süsivesikuid, mõned köögiviljad hommikul ja öösel ning mul on ikkagi iga 4-5 päeva. Ma hoian kõike mõõdukas, ma ei lükka seda kelmuste toidule, ja kui mul on pettus, siis hakkan järgmisel hommikul südamega tegema!

Milline on teie treening rutiinne?

Postitan palju oma treeninguid oma Instagram-is. Ma jõudsin jõusaali umbes 6 päeva nädalas. Ma olen pidevalt segamini selle ja hoides oma treeninguid uue, kui te ei naudi seda, mida teete, siis ei kavatse neist kõige rohkem ära kasutada.

Kas teil on lemmik sportlasi või mudeleid, mida otsite?

Ma austan iga sportlast ja inimest, kes täidab selle sobivuse eluviisi, sest see pole lihtne. Tegelikult on äärmiselt raske oma eesmärke saavutada igapäevase distsipliini ja järjepidevuse tagamiseks. Nii et kõik, kes jätkavad töö köögis ja jõusaalis, tervitan teid.

Kui pro sportlased lähevad, olen LeBron Jamesi suur fänn. Ma arvan, et ta on nii halb perse. Ta on korvpalliväljaku poiste seas mees. Kui te ei pääse oma teele, läheb ta sulle. Junker Jason Terry viskas mõneks aja tagasi naeruväärseks. Ma sain selle juhatusest välja. Ta on lihtsalt võõras sportlane. Paljud inimesed vihkavad teda, kuid ta jätkab oma spordis domineerimist ja sellepärast ma talle meeldib.

Millised on teie lühiajalised ja pikaajalised eesmärgid?

Lühiajalised eesmärgid hõlmavad lõhestatud aastaringselt hoidmist ja fotovõistlusteks valmisolekut. Ma tahan panna vähemalt veel 10-15 naela. Tahan sel aastal reisida ja oma Shirinki meeskonnaga reisida, et edendada meie ettevõtet ja meie sportlaste meeskonda. Pikemas perspektiivis tahaksin lihtsalt elada terve ja lõbusat elu. Nii paljud inimesed võtavad asju iseenesestmõistetavaks ja ma pole üks neist. Tahan, et mu perekond ja sõbrad oleksid terved ja õnnelikud, ja ma tahan jätta positiivse mõju kogu maailmale ja innustada inimesi. Kes teab, kus ma 10 aastat, aga ma tean, et ma ei loobu oma eesmärkidest.

Millist muusikat soovite töötada, kui soovite seda kuulata?

Ma kuulen ennekõike kõike, top 40, Eminem, TimeFlies, meil on ka iTunesi podcastis, mis ilmutab iga kuu välja üsna halb-ass Shredz treeningu segu, nii et kontrollige seda kindlasti.

Lõplikud sõnad?

Tahan lihtsalt tänada kõiki, kes toetavad mind oma reisi ajal. Ma ei oleks kusagil täna ilma minu lähedaste sõprade, perekonna ja kõigi, kes järgivad mind sotsiaalmeedias, toetust. Erilist tänu teie tegevdirektorile Arvin Lalile, ilma tema tööeetika, nägemuseta ja usku minusse, ei oleks ma kusagil täna. Samuti tänan mu sõpra Tšaadi, et ma saan alati minna tagasi ja julgustan mind jätkama, ja lõpuks, kuid mitte vähem kui mu ema. Ta on alati minu jaoks ja aitab mulle alati, kui seda vajan.

Kuidas jõuda Devini kehasse:

(Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, veebisait jne)
Võite minuga jõuda kõigis sotsiaalmeedia platvormides, otsides minu kasutajanime @DevinPhysique

Vaata videot: 1-minuti nõuanded: Kuidas muuta juuksed, küüned tugevaks ja nahk säravamaks?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: