đŸ’ȘđŸ„‡Lighter Side: ei vĂ”imalda ajalugu iseenesest korrata - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Teie sĂ”braliku naabruskonna jĂ”ulupĂŒha: intensiivsuse tehnikad

"Ma tahan, et sa lisaksid oma viienda väikese söögi oma päevani." Minu treener ütles mulle hiljuti ühel päeval. Ma teadsin, et ta ei soovi seda lahendada minu amortiseerunud kehale. HA! Ei! Ta tegi soovituse pärast seda, kui hindasin pilgu oma raami üle, kui ma talle rääkisin, kuidas nälgisin ma igal hommikul.

Ma tean, et ta tähendas munavalgete serveerimist või võib-olla valgu raputamist näputäis, kuid paratamatult ma nägin maapähklivõi ja moosisu võileiba.

Olen harjunud ennast aastatega. Ma tean, et rohkem kaloreid tegelikult soodustab lihaste kasvu, mis aitab hoida ainevahetust kõrge ja keharasva madal. Ma tean, et see on tõsiasi, ja nagu ma olen varem korduvalt öelnud, usun ma oma treeneri teadmisi ja nõustun tema sõna seadusega.

Püüan vältida traditsioonilist seletust, et see on minu ema süü, kuid ma võitlevad mõistega rohkem kaloreid palju sügavamal tasemel. Näete, et ma kasvasin üles samal ajal, kui teismelisi, eriti tüdrukuid, õpetati, et vähem kaloreid oli ainus viis trimmimise peatamiseks. Oh, kindlasti läksime jõusaali klassi ja mõistsime, et teatud aktiivsus oli oluline, kuid altpoolt oli see, et kui sa tahad jääda õhku, siis sa sõid vähem. Me ei hoolinud sellest, milline oli nende kalorite kvaliteet, vaid sõnum oli vähem

Nad kutsuvad neid aastaid muljetavaks ja "nad" (kes iganes nad on) ei saaks olla õigem. Mõne teise söögikorra (väike ja valge pakitud valge) mõte on veidi sarnane, kui keegi sulle midagi juhib ja ütleb: "Lõhnake seda. See haiseb. "Loomulikult lähete. Ärritab kätt "Ewww NO!" Valitseb valjult. Aga mis siis, kui asi, mis haiseb, tõesti osutub teile kasuks? Kas sa siis lõhnaksid? Muidugi sa tahad! Te võtsite selle sisse ja võtate suure vaoshoidu, meenutades ennast, et hoolimata sellest, mida võib teie elus mingil hetkel öelda, on see positiivne ja teeb koostööd teiega pikaajaliste eesmärkide saavutamisel.

Nii et ma lisan väikese viienda söögikorda kartmata. Ma otsustasin mitte süüdistada ema minevikust ebaõigete andmete saamiseks, kuid mis kõige tähtsam, ma otsustasin oma lastele mööda minna.

Pealegi olen kindel, et ma neid mõnel muul viisil kruvides, mida nad täiskasvanutele õppima saavad, ja mõned uued teadmised tulevad.

Näideteks selle kohta, kuidas mul võib olla palju võimalusi, palun külastage www.staciacarlton.com

Õnnelik tõstmine!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: