đŸ’ȘđŸ„‡Claude Groulx: KĂ”rgus | Kaal | Relvad | Rind | | Biograafia - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

MÄNG: hr. Olympia VĂ”istkondade koguarv 1965 – 2015

Claude Groulxi kohta

Sündinud: 24. juuni 1962
Sünnikoht: Montreal, Kanada
Elukoht: Miami, Florida, USA
Kõrgus: 5 '8 "(175 cm)
Off-Season kaal: 250 lbs (114 kg)
Võistlus Kaal: 227 naela (103 kg)
Relvad: 20 "(51 cm)
Rind: 48 "(122 cm)
Tala: 29 "(74 cm)
Reied: 28 "(71 cm)
Vasikad: 20 "(51 cm)

"Ma kasvasin Montrealis, kus hakkasin harjutama palju spordialasid, nagu jäähoki, suusatamine, judo ja karate. Ma tundsin end väga huvitatud üksikute spordialade, nagu võitluskunstide ja hiljem üks kulturismis, kus sa õpid distsipliini ja saada enesekindlust.

Esimest korda kogesin kaalutõusu vanus 16 aastat vana, kui ma ostsin endale Joe Weideri kaalukomplekti ja koolitusprogrammi. Minu eesmärk oli kaaluda, sest ma olin liiga kõhn, kuid mõne nädala pärast kaotasin huvi. Alles kaks aastat hiljem palus mul kulturistidel sõber sõber minna jõusaali sisse. Sellest päevast alates tundsin ennast armastan kulturismi spordiga ja mul on harjumus korrapäraselt minna jõusaalisse.

Pärast umbes kolmeaastast treeningut läksin edasi suuremasse jõusaalisse ja omanik, kes oli meistrivõistlane, küsis minult, kas ma kunagi konkureeriksin, kui nägin, et mul oli hea sümmeetriline keha. Aasta hiljem leidsin end kulturismi võistlusest Hr Montreal kas ma võtsin teise koha 80 kg klassis. See oli mulle selline palk kogu raske töö eest, mida luban ennast, et võin järgmisel näidendil. Ma läksin ja võitsin suurema osa näidetest, mida ma järgmistel aastatel sisenen.

Vahepeal lõpetasin ma bakalaureusekraadi Ärijuhtimine ja turundus. Montrealis Grand Hotel töötanud seitse aastat.

Ma otsustasin alustada oma karjääri professionaalse kulturisti pärast seda, kui võitsin hr Kanada kogu pealkirja teist korda 1994. Minu esimene pro show oli Niagara Falls Classic 1995 ja mul oli nii närviline, et unustasin oma päevituskreemi, nii et minu värv laval oli kohutav ja ma panin üheteistkümnest 26st sportlast. Kaks nädalat hiljem Montreali IFBB pro show, võtsin ma neljanda koha ja sai kutsutud Wayne Demilia konkureerima Meistrite öö New Yorgis.

Järgmisel aastal kolisin koos oma naisega Los Angelesse, et proovida saada rohkem huvi kui pro kulturistidele. Ma töötasin Goldi jõusaal Veneetsia rannas isiklik treener. 1998. aastal allkirjastasin ma kinnituslepingu Weider ja võistle oma esimesena Hr Olympia.

Ma võistlesin 5 korda Hr Olympiaja üldiselt tegin umbes 45 pro konkure paljude top 5 paigutuse. 2003. Aastal pärast minu võitu Kapten OlympiaKäivitasin "Final Touch"Minu võistluspunane koor, mille kasutan suurema osa minu karjääris.

Ma hakkasin töötama Private Trainer Assotsiatsiooniga kaks aastat tagasi, koolitades väljaõppe ja toitumise kursuseid. Nagu PTA direktor, Ma pean akadeemiat neile sertifitseerima eraõpetajate ja toitumisnõustajate. Ma võtsin ka tööpakkumise Kuveiti kui The Palms Beach Hotel & Spa puhkekeskusse. Minu viimane saavutus on minu poja Maxximi sünnitus, mis on midagi enamat kui muud. " Claude Groulx.

Mr. & Masters Olympia tulemused

  • 1998 – IFBB hr Olympia: 16. saj
  • 2001 – IFBB hr Olympia: 20. koht
  • 2002 – IFBB hr Olympia: 21. koht
  • 2003 – IFBB hr Olympia: 14. koht
  • 2003 – IFBB Masters Olympia: 1. koht
  • 2004 – IFBB hr Olympia: 19. koht

Tiitlid võitsid

  • 1992 – CBBF Kanada meistrivõistlused
  • 1994 – CBBF Kanada meistrivõistlused
  • 2003 – IFBB Masters Olympia

Claude Groulxi galerii

1-st 10-st

Claude Groulx Videod

?autoplay=0&controls=2&showinfo=0&rel=0&iv_load_policy=3″ frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

?autoplay=0&controls=2&showinfo=0&rel=0&iv_load_policy=3″ frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: