💪🥇 Emotsionaalne tugevus: kuidas ma armastan Valentinipäeva - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Looduslik kulturismi koos JC-ga: Epic Ride

See on päev, mis on kaetud puuvillakompvekkide värvidega, SweetHearts ja roosid. Sentiment on armastus, austus ja kirg. See on vabandus, et süüa šokolaadit, otsida kupidooni noolt ja kasutada sõnu nagu "honey" ja "love birds". Mõne jaoks on see päev õrnaks emotsiooniks; teiste jaoks on see päev halvasti magus, kaetud Pepto-Bismal roosaga, täidetud ahne ja pahameelega. Kuidas saab Ystävänpäivä selliseid vastuolusid?

Iga kord, kui 14. veebruaril lähenesin kalenderile, mida ma varitsin. Ma nimetasin seda "Hallmark Holiday", et teid tunnustataks oma elu puudumisest. See algas keskkooliga. Olen käinud koolis, mis müüs rooside ja šokolaadide jaoks Ystävänpäivät, ja kui keegi ostis teile roosi, antakse see klassi keskel. Kui sa olid üksikud, siis oli see alandlik ja kui sul oleks salajane austaja, siis mõnikord isegi halvem.

Kui ma kasvasin sellel päeval, oli see, kus ma tundsin survet, et oleksin poissi või analüüsinud suhteid, kus olin. Ma vihkasin ideed, et kõik pidid väljendama üksteise vastu armastust, korraga, lihtsalt sellepärast, et kalender ütles nii Kuid ma ütlen ka seda, et ka kõik, mis päeval toob, ootaksid.

Kuigi ma kasutasin seda puhkust boikoteerima – üks aasta kandisin protestiga mustale – ma kasvasin koos emaga, kes oleks võinud olla St. Valentine'i väike elf. Ta piserdaks meie maja kaartidega, mis olid kuulsad kristalliseerunud kristalliseerunud kristalliseerunud kristallidega ja ostsid kõigile kõige kallimad kingitusi. Meil oli isegi koer nimega Cupid, sest me ostsime talle Valentinepäeval. Ma olen tõsine; mu ema elab selle puhkuse jaoks. Kuigi ma olin nende armastavate sentidega ümbritsetud, olin aastast aastasse Valentinipäeva Grinch. See on paar aastat tagasi.

Ma olin inimene, kes keskendus elu puudumisele. Näiteks oleksin võinud olla suurepärase töö, kuid see võiks maksta rohkem või oleks võinud olla suurepärane poiss-sõber, kuid ta võiks olla rohkem väljendusrikas jne jne. Loomulikult võtaksin küsimuse Valentinepäeval, kuna võin ainult näha tühjad asemel arvukus.

Kuid mul on arenenud ja nii ka minu seisukohad. Nüüd ma näen seda puhkust minu ema armastavate silmade läbi. Romantilisi suhteid tunnustades või selle puudumisel pole mitte ainult päev. See on hetk, et lõpetada ja hinnata armastust igas vormis. Võib-olla on see sügav sõprus. Või laps, kes on sinu elus. Võibolla on see lemmikloom, et te armastate, kes armastab teid tingimusteta. Võibolla on see uus kirg, mille olete oma karjääri leidnud. Võib-olla on see vaimne ring, kuhu sa käid, või kogukonna organisatsioon. Võib-olla on see vabatahtlik. Võibolla see on armastus enda ja kingituste eest, mille te maailma tuuakse. Võib-olla on see teistega ja teie kohta vähem.

Minu ema keskendus elu ja armastuse tähistamisele, mida ta pidi andma endale ja teistele. Ta kasutas seda puhkust päevana, et levitada tema suuremeelsust, kaastunde ja tingimusteta armastust. Ta keskendub arvukusele ja tänab inimesi, kes puudutasid seda mingil viisil, ja tõepoolest tõmbas ta seda just nii palju armastust.

Õnnelik tõstmine!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: