💪🥇My Journey: Dieting During Holidays - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Emotsionaalne tugevus: autentsete nägemuste loomine 2013. aastaks

Pühad on lõpetatud ja me kõik tunnistame, et nad söövad liiga palju. (mõned meist rohkem kui ühel korral). Kuna me alustame puhkuse buzzist, et oleme kõik olnud viimase kuu jooksul nii suured, otsustasin selle nädala jooksul minu veerus teistsuguse lähenemise. Ma rääkisin, kui raske oli pühade ajal toitumine, kuid ma tegin seda juba oma poja sünnipäeval, nii et siin pole midagi uut. Teine teema oli see, kui palju ma sõitsin jõulupühal ja kuidas tundsin süütu hiljem (palju ja väga), aga ma mõistsin, et kõik tegid seda ja ma olen kindel, et kõik tundsid seda ka süüdi, miks siis muretsema?

Selle nädala teemana keskendub see minu kodumaal hiljuti väljatöötatud probleemile, kuna ma hakkasin dieeti minema ja arvan, et need, kes on suhetes, võivad sellega seotud olla; õhtusöök!

Enne ja isegi kui ma esimest korda töötasin JCiga, tulin töölt koju ja õhtusöök ootaks mind lauale. Ükskõik, mida mu partner Holly oli otsustanud, oleksime teinud ja ootaks mind plaadil, kui ma koju jõudsin. Asjad on nüüd erinevad. Kuna minu toitumine on ainus minu jaoks ainult minu leibkonnas (ma ei usu, et keegi sööks seda, mida ma teen, ega ma püüaksin kedagi veenda). Ma teen ise oma õhtusöögi enne aega ja söö seda, kui on aeg et Lihtne, eks? Tuleb välja, et see ei ole nii lihtne.

Alguses põhjustas see meie majas suur hirmu. Holly (kes on suurepärane kokk, ma ütlen alati, et ta peab avama restorani someday) on mulle öelnud, et ta ei oska süüa ühele inimesele, nii et ta ei kavatse võtta aega üksikasjalik õhtusöök just enda jaoks. Lõppkokkuvõttes, pärast mõningast veenvust, rääkisin talle, et minu enda toitmine ei ole püsiv. See oli ainult minu dieedi faasis. Pärast järgmise aasta maid ma tulen nagu tavapäraselt õhtusöögiks! Mõningate kokkusaamiste ja õhtusöögi ideede abiga on see kõik hästi nii kodus kui minu unikaalse toitumisprotokolli jaoks.

Proovige seda väikest lugu meelde jätta, kui olete selle probleemiga silmitsi seisnud. Mitte igaüks ei pea oma dieeti järgima; just sa teed! Selliseid olukordi paremini käsitsetakse avatud mõtte ja kasulike ideedega kui kiire "Ei! See on minu toitumine! Ma pean seda järgima ja nii! "See ei ole probleemi lahendus. Alati on lahendus, võib see lihtsalt vajada mõningast kujutlusvõimet ja ettevalmistust!

Õnnelik tõstmine!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: